Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin saçının kesildiğini görmek

Rüyada eşinin saçının kesildiğini görmek

Rüyada eşinin saçının kesildiğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eşinin saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi planlar yapmanız veya hayaller kurmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada eşinin saçının kesildiğini görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret eder.

Rüyada eşinin ayağının kesildiğini görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin kesildiğini görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, ferah bir eve geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada eşinin başının kesildiğini görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine inanılır.

Rüyada eşinin bacağının kesildiğini görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına delalet eder.

Rüyada birinin saçının kesildiğini görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments