Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kesildiğini görmek

Rüyada eşinin kesildiğini görmek

Rüyada eşinin kesildiğini görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, ardından bu kişiye açılacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, anne baba duasının alınacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız kişilerle bir araya gelerek bazı konuların ivme kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada eşinin bacağının kesildiğini görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına yorulur.

Rüyada eşinin kesildiğini görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada eşinin saçının kesildiğini görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin ayağının kesildiğini görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada eşinin başının kesildiğini görmek büyük bir gelir toplayacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada saçının kesildiğini ve ağladığını görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada saçının biri tarafından kesildiğini görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments