Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kestirmesini görmek

Rüyada saç kestirmesini görmek

Rüyada saç kestirmesini görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada saç kestirmesini gördüyseniz:

  • Çekingenlik ya da güvensizlik önemli kayıplara sebep olabilir.

Rüyada saç ve sakal kestirmek ona göre davranacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Rüyada oğlunun saçını kestirmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada annemin saçımı kestiğini görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saç kestirdiğini görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, para ve makam sahibi olacağına, sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını saçını kestirdiğini görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada bicimsiz saç kestirmek hakkı olanlara kavuşacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına alamet eder.

Rüyada erkek berberinde saç kestirmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına işarettir.

Rüyada kuaförde saç kestirmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments