Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin boynunu kesmek

Rüyada eşinin boynunu kesmek

Rüyada eşinin boynunu kesmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada eşinin boynunu kesmek gördüyseniz:

  • Şikayetlerinizi yüksek sesle dile getirmeniz gerilimi arttırabilir.

Rüyada eşinin boynunu kesmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada bıçakla boynunu kesmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun boynunu kesmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, başarıyla geleceğine, iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın boynunu kesmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynundan kesmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına yorulur.

Rüyada birinin boynunu kesmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynunu kesmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin boynunu kesmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, borçların ödeneceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments