Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir kişinin oynadığını görmek

Rüyada ölmüş bir kişinin oynadığını görmek

Rüyada ölmüş bir kişinin oynadığını görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş bir kişinin oynadığını gördüyseniz:

  • Biraz daha rahat olmaya çalışın, umut size uzak olmamalı, hiçbirşey son değildir, sürprizler yaşamın ta kendisidir.

Rüyada iki kişinin oynadığını görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş bir kişinin oynadığını görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, asık yüzlerin güleceğine yorulur.

Rüyada ölen kişinin oynadığını görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin oynadığını görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, ona emek vereceğine alamet eder.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek hastalıklarını yeneceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına inanılır.

Rüyada birinin top oynadığını görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, güzelleşeceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek oynatmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine alamet eder.

Rüyada kedinin oynadığını görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments