Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurum müdürünü görmek

Rüyada kurum müdürünü görmek

Rüyada kurum müdürünü görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kurum müdürünü gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamamen kurtulabilirsiniz.

Rüyada kurum müdürünü görmek umutlarını yitireceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

Rüyada kurumuş burun pisliği görmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına inanılır.

Rüyada kurum döküldüğünü görmek huzursuzluk yaşanacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada is kurum görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş deniz görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş yeşil yaprak görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş havuz görmek çok üst mevkilere geleceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada soba kurumu temizlemek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments