Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürle tokalaşmak

Rüyada müdürle tokalaşmak

Rüyada müdürle tokalaşmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada müdürle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Gerçekten parlak fikirleriniz var.

Rüyada müdürle tokalaşmak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada ölüyle tokalaşmak cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına işaret eder.

Rüyada subayla tokalaşmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü insanla tokalaşmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada yeni biriyle tokalaşmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğüyle tokalaşmak birlik ve dayanışma halinde olacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, insanların saygısının kazanılacağına inanılır.

Rüyada bayanla tokalaşmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, yol kat edeceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments