Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek müdür görmek

Rüyada erkek müdür görmek

Rüyada erkek müdür görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine yorulur.

Rüyada erkek müdür gördüyseniz:

  • Biraz gerilimli olabilirsiniz.

Rüyada erkek müdür görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada emniyet müdürlüğü görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalettir.

Rüyada okul müdürü olmak kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine rivayet eder.

Rüyada bankanın genel müdürünü görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini müdür olarak görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, doğru haber almaya, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada müdürünü öpmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada müdürle konuşmak ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının müdür olduğunu görmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments