Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşi tarafından taşlanmak

Rüyada eşi tarafından taşlanmak

Rüyada eşi tarafından taşlanmak amaçlardan sapmaya, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, vaaz ve nasihate, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına işaret eder.

Rüyada eşi tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanlış tutumlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada eşi tarafından taşlanmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine alamet eder.

Rüyada biri tarafından taşlanmak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada birileri tarafından taşlanmak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, zararların günden güne artacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölü tarafından taşlanmak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kötü ve zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada şeytan tarafından taşlanmak giden birinin geri döneceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına tabir olunur.

Rüyada aile tarafından taşlandığını görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkek tarafından taşlanmak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, hayatının karışacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine delalettir.

Rüyada insanlar tarafından taşlanmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kazançsız işler peşinde olmaya, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments