Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahrem yerini görmek

Rüyada mahrem yerini görmek

Rüyada mahrem yerini görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, kazancın artmasına inanılır.

Rüyada mahrem yerini gördüyseniz:

  • Uğraşmanız gereken çok sayıda şey olsa da, aslında en çok neye odaklanmanız gerekiyorsa ona odaklanmanızda fayda var.

Rüyada na mahrem yerini görmek yanlış yollardan döneceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, arkadaştan görülecek faydaya işarettir.

Rüyada mahrem yerini görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada mahrem yeri traş etmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mahrem yeri temizlemek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün mahrem yerini görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine alamet eder.

Rüyada mahrem yerini yıkamak yalan söylemeye, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada annesinin mahrem yerini görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yaşananları unutturacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada bir kadının mahrem yerini görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments