Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol kıllarını kesmek

Rüyada kol kıllarını kesmek

Rüyada kol kıllarını kesmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, halsizleşeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada kol kıllarını kesmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmek sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kol kıllarını kesmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına inanılır.

Rüyada başkasının kolunu kesmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalettir.

Rüyada gömlek kolu kesmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadının kolunu kesmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına delalet eder.

Rüyada kolunu bıçakla kesmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun kolunu kesmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bıçakla kolunu kesmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolundan et kesmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments