Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baltayla kol kesmek

Rüyada baltayla kol kesmek

Rüyada baltayla kol kesmek hayata karşı cesaretleneceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada baltayla kol kesmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, sadakatinizi gösterme şansı bulabilir veya belli konularda anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada baltayla kol kesmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına alamet eder.

Rüyada baltayla kafa kesmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, yeni bir yol çizileceğine işaret etmektedir.

Rüyada baltayla bacak kesmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada baltayla ağaç kesmek büyük bir kazanç elde edileceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine inanılır.

Rüyada birini baltayla kesmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine inanılır.

Rüyada balta sapı görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, çok kolay bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın balta görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, işinde zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada balta keser görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments