Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kendini aldattığını görmek

Rüyada eşinin kendini aldattığını görmek

Rüyada eşinin kendini aldattığını görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada eşinin kendini aldattığını gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada eşinin seni aldatmasını görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına yorulur.

Rüyada eşi aldatılmak ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine işaret eder.

Rüyada eşini aldatırken görmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, hastalıklarının son bulacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin başkasıyla aldattığını görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin aldattığını duymak çözümlere ve çarelere kavuşacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşinin aldattığını görmek her zaman haklının yanında olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına işaret eder.

Rüyada kocasının eşini aldattığını görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşin aldattığını görmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments