Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşi aldatılmak

Rüyada eşi aldatılmak

Rüyada eşi aldatılmak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşi aldatılmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını duymak üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin aldatmasını görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kocasının eşini aldattığını görmek kapanan kapıların açılacağına, güçten düşeceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin eşini aldattığını görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eş tarafından aldatıldığını görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını öğrenmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşiniz tarafından aldatılmak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin ekmek aldığını görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, rakiplerin alt edileceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments