Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başkasıyla aldattığını görmek

Rüyada eşinin başkasıyla aldattığını görmek

Rüyada eşinin başkasıyla aldattığını görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına işaret eder.

Rüyada eşinin başkasıyla aldattığını gördüyseniz:

  • Yapılan hareketlere bir şekilde tepki vermeniz gerekebilir.

Rüyada eşinin karısını aldattığını görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, her zaman çok başarılı olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada eşiniz tarafından aldatılmak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını duymak hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen eşinin aldattığını görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada eşin aldattığını görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının eşini aldattığını görmek içine düşen fesada yeniliceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eş tarafından aldatılmak sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yeni işlere gireceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments