Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini aldatırken görmek

Rüyada eşini aldatırken görmek

Rüyada eşini aldatırken görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini aldatırken gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, yanıltıcı etkiler, yanlış anlaşılma, yanlış kararlar alma veya yanıltılma türünde etkiler ön plana çıkıyor.

Rüyada eşini aldatan kadın görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına işarettir.

Rüyada eşinin aldattığını görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada eşinin ayakkabı aldığını görmek keyiflerinin yerinde olacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşin tarafindan aldatildiğini görmek çaresiz durumlarda kalacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin onu aldattığını görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, iyiliğe kavuşacağına, sağlam bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin seni aldatmasını görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin duş aldığını görmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşinin aldattığını görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments