Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşin aldattığını görmek

Rüyada eşin aldattığını görmek

Rüyada eşin aldattığını görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, borçlarının artacağına, hastalıkların sona ereceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşin aldattığını gördüyseniz:

  • Başka kişilerin fikir veya tecrübelerine önem vermenizde fayda var.

Rüyada eşinin altın aldığını görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin abdest aldığını görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına işarettir.

Rüyada eşini aldatırken görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, zahmet veren işlerin artacağına alamet eder.

Rüyada eşinin kendini aldattığını görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine inanılır.

Rüyada eşin tarafından aldatılmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada eşinin aldattığını öğrenmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada eşinin hediye aldığını görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını duymak zorluklarının biteceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments