Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir hırka giymek

Rüyada yeni bir hırka giymek

Rüyada yeni bir hırka giymek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulur.

Rüyada yeni bir hırka giymek gördüyseniz:

  • Çok iddialısınız.

Rüyada yeni bir hırka giymek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada yeni hırka giymek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kısmetinin hep açık olacağına işarettir.

Rüyada yeni hırka görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı hırka giydiğini görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil hırka giydiğini görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin hırka giydiğini görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu hırka giymek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, hayatınızın neşe dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski hırka giymek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, önemli kişi haline geleceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments