Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin ev aldığını görmek

Rüyada eşinin ev aldığını görmek

Rüyada eşinin ev aldığını görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin ev aldığını gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek gelişmeler sizi fazlasıyla mutlu edip, büyük hayaller kurmanıza sebep olabilir.

Rüyada eşinin ev aldığını görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başkasıyla aldattığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, ölümcül hastalıklara işaret, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işarettir.

Rüyada eşini aldatırken görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin ayakkabı aldığını görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, üstün başarılar alacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini aldatan kadın görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına delalettir.

Rüyada eşinin seni aldatmasını görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yokluk içine düşeceğine yorulur.

Rüyada eşinin sizi aldattığını görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini aldatan birini görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments