Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin sizi aldattığını görmek

Rüyada eşinin sizi aldattığını görmek

Rüyada eşinin sizi aldattığını görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, günahtan temizlenmeye, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin sizi aldattığını gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdekilerle yetinmeye çalışmalısınız.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek küs kimselerin barışacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını öğrenmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, eve kapanacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin sizi aldattığını görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinizin sizi aldattığını görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinizin sizi aldattığını görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada karınızın sizi aldattığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, sağlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin size hediye aldığını görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments