Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini aldatan birini görmek

Rüyada eşini aldatan birini görmek

Rüyada eşini aldatan birini görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada eşini aldatan birini gördüyseniz:

  • Diğerleriyle anlaşmakta veya başkalarını anlamakta zorluk çekebilir veya yalnız kalma ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

Rüyada eşinin seni aldatmasını görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin sizi aldattığını görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, parasal durumun düzeltileceğine delalettir.

Rüyada eşinin elbise aldığını görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşin tarafindan aldatildiğini görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin karısını aldattığını görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini aldatan birini görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalettir.

Rüyada eşinin araba aldığını görmek işlerinin duracağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına inanılır.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments