Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşini dövmek

Rüyada eski eşini dövmek

Rüyada eski eşini dövmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada eski eşini dövmek gördüyseniz:

  • Gerekli bilgileri edinmeden tepki vermemenizde fayda var.

Rüyada eski eşi dövmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşini dövmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, sorunlarının artacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada eş dövmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eşine dövmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine inanılır.

Rüyada eşinizi dövmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine inanılır.

Rüyada eşini dövdüğünü görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin dövmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin birini dövdüğünü görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments