Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini çiş yaparken görmek

Rüyada eşini çiş yaparken görmek

Rüyada eşini çiş yaparken görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, makbul olan mallar edineceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kendisine kızacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, özel hayatının renkleneceğine işaret eder.

Rüyada eşini çiş yaparken gördüyseniz:

  • Kişisel arzularının birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmana neden olabilir.

Rüyada eşinin çiş yaptığını görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini çiş yaparken görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada etrafa çiş yapmak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, ileri gideceğine tabir olunur.

Rüyada yola çiş yapmak malının, parasının ve makamının artacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere çiş yapmak evlerin ayrılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek çişi görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalettir.

Rüyada çokça çiş yapmak başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, yanlış bir karar verileceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek çişi temizlemek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments