Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine çiş yaptırmak

Rüyada birine çiş yaptırmak

Rüyada birine çiş yaptırmak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, sevinç ve mutluluğa, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine çiş yaptırmak gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken problemler veya sonuca bağlanması gereken konular olabilir.

Rüyada çişe girmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına tabir olunur.

Rüyada bir kaba çiş yapmak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivene çiş yapmak yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada tuvalette çiş görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet eder.

Rüyada buzdolabına çiş yapmak dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sorununu kolayca çözeceğine, yeterli kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada çişi temizlemek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına delalet eder.

Rüyada birinin çiş yaptığını görmek bir sıkıntıya girmeye, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, onların kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dışarıya çiş yapmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, kararlarına saygı duyulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments