Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin büyük abdest yapmak

Rüyada eşinin büyük abdest yapmak

Rüyada eşinin büyük abdest yapmak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada eşinin büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işleri ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

Rüyada eşinin büyük abdest yapmak işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine işaret eder.

Rüyada eşinin büyük abdestini yaptığını görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına inanılır.

Rüyada küvete büyük abdestini yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Rüyada yatağa büyük abdestini yapmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine inanılır.

Rüyada tuvalete büyük abdest yapmak sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine işarettir.

Rüyada sokakta büyük abdestini yapmak sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına yorulur.

Rüyada büyük abdest yapmak ve görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments