Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette büyük abdest bozmak

Rüyada tuvalette büyük abdest bozmak

Rüyada tuvalette büyük abdest bozmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette büyük abdest bozmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Rüyada tuvalette büyük abdest bozmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada tuvalette abdest bozmak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına inanılır.

Rüyada tuvalette küçük abdest bozmak çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdesti bozmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işaret eder.

Rüyada büyük abdestini bozmak kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdest bozduğunu görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, yardımcı olmayacağına, geçim derdi yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdest bozmak hırpalanacağına, kazancının çoğalacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abdestini tuvalete yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments