Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdest yapmak ve görmek

Rüyada büyük abdest yapmak ve görmek

Rüyada büyük abdest yapmak ve görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, çok zengin olacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdest yapmak ve gördüyseniz:

  • Endişeli olmak seçimlerinizden etkilenebilecek kişilerle ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir.

Rüyada büyük abdestini tuvalete yapmak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, nimet ve berekete ereceğine delalettir.

Rüyada dışarıya büyük abdestini yapmak aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada klozete büyük abdest yapmak cebinin para göreceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada büyük abdest yapmak temizlemek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Rüyada tuvalette büyük abdest yapmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına yorulur.

Rüyada beyaz büyük abdest yapmak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada büyük abdest tuvalete yapmak alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, hasta ise bakacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalettir.

Rüyada büyük abdestini eve yapmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments