Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta büyük abdestini yapmak

Rüyada sokakta büyük abdestini yapmak

Rüyada sokakta büyük abdestini yapmak akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, gülmeye hasret kalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokakta büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Romantik açıdan olumlu işaretler söz konusu olabilir.

Rüyada sokağa büyük abdest yapmak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, hayallerin yarıda kalacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada sokakta büyük abdestini yapmak haksızlığa uğranacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet eder.

Rüyada ağızdan büyük abdest yapmak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada büyük abdestini çamaşırına yapmak yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine tabir olunur.

Rüyada yatağa büyük abdest yapmak tartışmaların kavgaya döneceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada eline büyük abdest yapmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada büyük abdest altına yapmak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camiye büyük abdest yapmak rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, o kişiye zararının dokunacağına, kimseyle konuşmaz olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments