Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini ısırmak

Rüyada eşini ısırmak

Rüyada eşini ısırmak artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, mutluluğunun da artacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini ısırmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamadan önce diğerlerinin önerilerini dinlemelisiniz.

Rüyada eşini ısırmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, geçim derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada eşinin burnunu ısırmak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada eşinin parmağını ısırmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu köpek ısırdığını görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Rüyada köpeğin elimi ısırdığını görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu ısırmak kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil yılan ısırdıgını görmek işinde zarar edeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada örümcek ısırdığını görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments