Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başka biriyle görmek

Rüyada eşinin başka biriyle görmek

Rüyada eşinin başka biriyle görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, gülen yüzünün solacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada eşinin başka biriyle gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada başka eş görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına alamet eder.

Rüyada eşinin başka birini sevdiğini görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, güç ve para kaybedeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini başka biriyle yatakta görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments