Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin balkondan atladığını görmek

Rüyada birinin balkondan atladığını görmek

Rüyada birinin balkondan atladığını görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada birinin balkondan atladığını gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız ya da ortak çıkarınız olan kişilerle ilişkilerinize zarar vermemenizde fayda var.

Rüyada balkon atlamak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına inanılır.

Rüyada balkona atlamak itibarının ve makamının artacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Rüyada balkondan balkona atlamak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, bilmediği duyguları tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin balkondan atladığını görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan atladığını görmek borç ödemeye, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada eşinin balkondan atladığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kimseyle konuşmaz olacağına yorulur.

Rüyada başkasının balkondan atladığını görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hasret içinde kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments