Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşin tarafından aldatılmak

Rüyada eşin tarafından aldatılmak

Rüyada eşin tarafından aldatılmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, barış için adım atacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, rızkının azalacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine rivayet eder.

Rüyada eşin tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kafa karışıklıklarını gidermek veya yol göstermek amaçlı yapacağınız konuşmalar etkili olmayabilir veya ters etki yaratabilir.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, sevinç ve sürura alamet etmektedir.

Rüyada eşiniz tarafından aldatılmak hükmünün geçmeyeceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, kişinin hayatının değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşin tarafından aldatılmak küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını duymak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada eş tarafından aldatıldığını görmek yeni işlerin geleceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada eş tarafından aldatılmak borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği tarafından aldatılmak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlı tarafından aldatılmak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, az da olsa feraha çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments