Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini zayıflamış görmek

Rüyada eşini zayıflamış görmek

Rüyada eşini zayıflamış görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına alamet eder.

Rüyada eşini zayıflamış gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan fikirler üretmeniz mümkündür.

Rüyada eski eşini zayıflamış görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini zayıflamış görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, zor bir işe girileceğine, bereket ve huzur geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini zayıf görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine inanılır.

Rüyada ölüyü zayıf görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada akrabanı zayıflamış görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet eder.

Rüyada zayıf not almak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen birini zayıflamış görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments