Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanı zayıflamış görmek

Rüyada akrabanı zayıflamış görmek

Rüyada akrabanı zayıflamış görmek kişinin sıkıntıların artacağına, kazancının hiç azalmayacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, oğlu evli ise boşanacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayatın tadına varacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabanı zayıflamış gördüyseniz:

  • Planlarınızı sahneye çıkartmaya hazırsınız.

Rüyada akrabanı zayıflamış görmek maddi gücünün de daimi olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini zayıflamış görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada zayıf kedi görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını zayıflamış görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada dersten zayıf almak rahatın ve huzurun yerine geleceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına inanılır.

Rüyada babasını zayıf görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman birini zayıf görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıya düşüreceğine, büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments