Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıf not almak

Rüyada zayıf not almak

Rüyada zayıf not almak güzel günlere kavuşacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada zayıf not almak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada zayıf not almak önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına yorulmaktadır.

Rüyada zayıf not aldığını görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada zayıf not görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnede zayıf not görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada sınavdan zayıf not almak mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine rivayet eder.

Rüyada not aldığını görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ileride çok zengin biri olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada sınav notu görmek işlerinin yarım kalacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sınavdan not almak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments