Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini zayıf görmek

Rüyada birini zayıf görmek

Rüyada birini zayıf görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, hak yemeyeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada birini zayıf gördüyseniz:

  • Gürültü patırtının içinde asıl olan biteni anlamayı ya da planlarını gerçekleştirmeyi başarabilirseniz gerçekten önemli bir noktayı yakalama şansınız olabilir.

Rüyada tanıdığını zayıflamış görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına işarettir.

Rüyada kardeşini zayıflamış görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına işaret eder.

Rüyada bir tanıdığını zayıflamış görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada zayıf yılan görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, dirliğin bozulabileceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bacaklarını zayıf görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının zayıflamış görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zayıf fare görmek karşılıksız bırakmayacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments