Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşini zayıflamış görmek

Rüyada eski eşini zayıflamış görmek

Rüyada eski eşini zayıflamış görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşini zayıflamış gördüyseniz:

  • Fazla bonkör veya fazla iyi tavırlarınız karşı taraf tarafından suistimal edilebilir.

Rüyada eski eşini zayıflamış görmek hastalıkların biteceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini zayıflamış görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi zayıflamış görmek keyfin bozulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, rüya sahibinin uyarı alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve eşini görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski eşiyle tartışmak sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşi öpmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, çok üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşle birleşmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, bereketli yağmurlara, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşle görüşmek yaşam standartlarının artacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments