Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta başka kadın görmek

Rüyada yatakta başka kadın görmek

Rüyada yatakta başka kadın görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatakta başka kadın gördüyseniz:

  • Aileniz sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir veya hayal kırıklıkları yaşatabilir.

Rüyada kocasını yatakta başka kadınla görmek yeni bir haneye sahip olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalettir.

Rüyada kocanı başka kadınla yatakta görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatakta başka kadın görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, fakirlerin güleceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine tabir olunur.

Rüyada eşini yatakta başka kadınla görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize tabir olunur.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işaret eder.

Rüyada kocasını başka kadınla yatakta görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine inanılır.

Rüyada eşini başka biriyle yatakta görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin yatak odasını görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments