Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanı başka kadınla yatakta görmek

Rüyada kocanı başka kadınla yatakta görmek

Rüyada kocanı başka kadınla yatakta görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada kocanı başka kadınla yatakta gördüyseniz:

  • Çok fazla iş yüklenip düşünecek zaman bulamamanız yararınıza sonuçları geciktirebilir.

Rüyada kocanı başka kadınla yatakta görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kocasını yatakta başka kadınla görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kocasını başka kadınla yatakta görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının başka bir kadını öptüğünü görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, uzak bir yola gidileceğine rivayet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla evlenirken görmek ticaretinin de hızlanacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulur.

Rüyada kocanın başka kadınla aldattığını görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments