Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını yatakta başka kadınla görmek

Rüyada kocasını yatakta başka kadınla görmek

Rüyada kocasını yatakta başka kadınla görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kocasını yatakta başka kadınla gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız tavan yapabilir, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz veya mevcut ilişkiniz kanatlanabilir.

Rüyada kocanı başka kadınla yatakta görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine delalet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla yatakta görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına delalet eder.

Rüyada kocasını yatakta başka kadınla görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına yorulur.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada kocasını başka kadınla evlenirken görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını başka kadınla öpüştüğünü görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla ilişkide görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, yenileceğine alamet eder.

Rüyada kocanın başka kadınla aldattığını görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments