Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini uzun boylu görmek

Rüyada eşini uzun boylu görmek

Rüyada eşini uzun boylu görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada eşini uzun boylu gördüyseniz:

  • Sizin hareket halinde değil, durağan kalmanızı isteyen kişilere aldırmamalısınız.

Rüyada eşini uzun boylu görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada boy uzun erkek görmek makam edineceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, emellere ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu uzun boylu görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun boylu adamlar görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada vefat eden birini uzun boylu görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada esmer uzun boylu erkek görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına delalettir.

Rüyada başka birini uzun boylu görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada bir başkasını uzun boylu görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments