Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esmer uzun boylu erkek görmek

Rüyada esmer uzun boylu erkek görmek

Rüyada esmer uzun boylu erkek görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, sözlerinden çıkmayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, işlerinin büyüyeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine tabir olunur.

Rüyada esmer uzun boylu erkek gördüyseniz:

  • Çekinmeden sorabilirsiniz.

Rüyada esmer uzun boylu erkek görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek esmer bebek görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine inanılır.

Rüyada esmer erkek çocuğu görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada esmer erkek görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, yokluk çekeceğine tabir olunur.

Rüyada esmer bir erkek görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada esmer erkek bebek görmek maddi olarak zayıflayacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada esmer kadın görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yüzünün kızaracağına alamet etmektedir.

Rüyada tenini esmer görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments