Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu uzun boylu görmek

Rüyada çocuğunu uzun boylu görmek

Rüyada çocuğunu uzun boylu görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu uzun boylu gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince aktif olmanızda fayda var.

Rüyada çocuğunu uzun boylu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada kısa boylu birini uzun görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına işarettir.

Rüyada kendini çok uzun boylu görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına alamet eder.

Rüyada boyu uzun görmek rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada birini uzun boylu görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet eder.

Rüyada kişiyi uzun boylu görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu insanlar görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada uzun boylu olmak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kalp kırmaya rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments