Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini uzun boylu görmek

Rüyada başka birini uzun boylu görmek

Rüyada başka birini uzun boylu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine inanılır.

Rüyada başka birini uzun boylu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin önerilerine açık olmanız keyifli maceraları beraberinde getirebilir.

Rüyada başka birini uzun boylu görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok uzun boylu olmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada esmer uzun boylu erkek görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun boylu insan görmek alım gücünü yitireceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada uzun boylu bir insan görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kudreti ve cesareti bulacağına işaret eder.

Rüyada çok uzun boylu erkek görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, endişelerin biteceğine delalettir.

Rüyada kişiyi uzun boylu görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments