Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş taşımak

Rüyada sarhoş taşımak

Rüyada sarhoş taşımak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, insanlara küsüleceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına yorulur.

Rüyada sarhoş taşımak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler planlarda değişiklik gerektirebilir.

Rüyada sarhoş taşımak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine alamet eder.

Rüyada anneyi sarhoş görmek tartışmaların sonlandırılacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilini sarhoş görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi sarhoş görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sarhoş birine yardım etmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalettir.

Rüyada başkasını sarhoş görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada sarhoş olmamak bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments