Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş eş görmek

Rüyada sarhoş eş görmek

Rüyada sarhoş eş görmek hayırlı bir haber alınacağına, sorunların atlatılacağına, fesada bulaşacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, kafasının rahat olacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sarhoş eş gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya iş birliği istikrarlı bir geleceğe katkı sağlayabilir.

Rüyada eşini sarhoş görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin sarhoş olduğunu görmek yeni yatırımlar yapacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş eş görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, hanenizde bolluk olacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada eşi sarhoş görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, planların tutmayacağına yorulur.

Rüyada babasının sarhoş olduğunu görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına delalet eder.

Rüyada ölünün sarhoş olduğunu görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına alamet eder.

Rüyada ölen babayı sarhoş görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments