Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada eşini sakal traşı olurken gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabileceksiniz.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, günahlarının affedileceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına tabir olunur.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek insan sevindireceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek huşu içinde devam edeceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini sakal traşı olurken görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada eşini ameliyat olurken görmek mubah olmayan yollara sapacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini traş olurken görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada eşini sünnet olurken görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem olurken kaçmak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments