Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini sünnet olurken görmek

Rüyada eşini sünnet olurken görmek

Rüyada eşini sünnet olurken görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, zor günlerin geride kalacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada eşini sünnet olurken gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Rüyada eşini sünnet olurken görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada kendini sünnet olurken görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada oğlunu sünnet olurken görmek sevilen birinin geleceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada birini sünnet olurken görmek itibarını geri kazanacağına, ayrılık yaşanacağına, geçmişini arkada bırakacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını sünnet olurken görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu sünnet olurken görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kendi kabuğuna çekileceğine işaret eder.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini ameliyat olurken görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, gelişmelerin olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments