Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sakal traşı olurken görmek

Rüyada kendini sakal traşı olurken görmek

Rüyada kendini sakal traşı olurken görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük borçlar alacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini sakal traşı olurken gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki bir kişiyi şaşırtabilirsiniz.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek tövbelerin kabul olacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, yaşama sevincine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kendini sakal traşı olurken görmek çok üzüntü duyulacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını tıraş olurken görmek çok mutlu olacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine işarettir.

Rüyada deprem olurken dua etmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ameliyat olurken görmek geçim derdine düşeceğine, duygularını açığa vuracağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada deprem olurken şahadet getirmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments