Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olurken kaçmak

Rüyada deprem olurken kaçmak

Rüyada deprem olurken kaçmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, saygınlığının artacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, belaya ve derde düşeceğine inanılır.

Rüyada deprem olurken kaçmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, türlü hoşluklar da yüzünü gösterebilir.

Rüyada deprem olurken kaçmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine inanılır.

Rüyada deprem olurken dua etmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada deprem olurken namaz kılmak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem olurken şahadet getirmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, daha pozitif biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem olurken besmele çekmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada deprem olurken salavat getirmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, sorunlarını bitireceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem olurken görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada birini kürtaj olurken görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments